Even voorstellen

De theatergroep:

Corrie Beerse – alt

Ik heb in 3 koren jaren lang gezongen. Nu nog 1 koor en ben via Facebook bij Theater Toemaar gekomen. Gezellige mensen leuke nummers heel divers. Moest even wennen maar heb mijn draai gevonden en hoop nog lang te blijven bij deze enthousiaste groep.

 

 

 

Vera Boelkes – alt – secretariaat

Ik ben Vera Boelkes-Schuit, geboren en getogen in Egmond aan Zee.
Zingen is een van de leukste dingen om te doen.
Voor ik bij Theater Toemaar kwam ben ik 13 jaar lid geweest van een smartlappenkoor, waar ik altijd heel met heel veel plezier heb gezongen. Toen kwam Theater Toemaar op mijn pad en ik vond dat een nieuwe uitdaging.
De variatie in het liedjesaanbod, in verschillende talen met bijpassende kleding en ook het cabaretgedeelte met leuke Nederlandse liedjes en sketches spreekt mij erg aan.
Optreden op diverse lokaties met steeds weer ander publiek vind ik ook heel leuk om te doen. Ik hoop nog vele jaren lid te kunnen zijn van Theater Toemaar.

 

Jan Coster – tenor

 

Tekst nog aan te leveren.

 

 

 

 

Ellen Dekker – sopraan

Vorig jaar september (2017) zat ik koffie te drinken in een restaurant in Egmond aan Zee, waar drie dames zaten te vergaderen over repertoire voor een optreden.
Een van de dames vroeg aan mij: mevrouw houdt u van zingen? Ja, zei ik, ik hou van zingen, hoe zo? Wilt u niet bij ons komen zingen, we oefenen maandagavond van 8 tot 10 in de Kooimeer.
De eerst volgende maandagavond ben ik gaan kijken en dacht dit past bij mij en ben lid geworden. Het repertoire bestaat uit musical tot Nederlandstalig, daarnaast is er ook plaats voor stukjes cabaret of een mooi gedicht. De begeleiding wordt gedaan door een fantastische pianist en gezelligheid/plezier staat voorop.
Spreekt dit je ook aan, kom dan eens kijken op maandagavond in De Kooimeer.

 

Francine Jensma – sopraan

Wij ben ik? Francine.
Ik ben Canadese van afkomst maar mijn hart is nederlands.
Tijd en goede vrienden zijn twee dingen die waardevoller worden als je ouder wordt.
Er zit iets moois in iedere dag maar het is aan jou omdat te ontdekken.
Ik kan niet verhinderen dat ik ouder word maar ik kan er wel voor zorgen dat ik er plezier aan heb.
Muziek is een van mijn genoegens dus zing met ons mee.

 

 

Nera Kriele – alt

Hallo, ik kom uit Egmond aan Zee waar het “ruisen der golven” altijd aanwezig is. Nadat ik bijna 13 jaar gezongen heb bij een smartlappenkoor, ben ik, met heel veel plezier, lid geworden van Theater Toemaar. Theater Toemaar is toch meer als alleen zingen en dat maakt het juist zo leuk! Het geeft energie!!!
Met vriendelijke groet,
Nera Kriele.

 

 

Wil Mooijen – sopraan

 

Tekst en foto nog aan te leveren.

 

 

 

Janny Olling – alt – PR

Ik ben Janny Olling en heb samen met mijn man en mijn zoon en dochter in Egmond aan Zee Restaurant de Oude Clipper 17 jaar gerund! Ben nu lekker aan het genieten van het leven na hard werken.
Na jaren lid te zijn geweest en ook voorzitter van koren was ik er na een vervelende ervaring wel klaar mee en ben toen gestopt en ging met een paar zangvriendinnen lekker op terrasjes zitten. 
En ja, na diverse praatjes kom je toch op het feit dat je het zingen wel mist! Dus na 2 jaar toch maar weer de stoute schoenen aan getrokken. THEATER TOEMAAR was geboren en bestaat nu al weer 5 1/2 jaar! En wat is er heerlijker dan theater maken dat geeft mij heel veel plezier in het leven! 
Dus……. zoek je een leuke hobby? Zoek dan niet verder want DIT is de leukste. 
Met muzikale groet en wie weet zien we elkaar eens!

 

Lida van Schagen – sopraan

Theater Toemaar is voor mij een leuk en gezellige club, samen zingen is fijn. Elke maandag ga ik met plezier naar de repetitie, ook de optredens geven voldoening, om mensen te plezieren is leuk. Ik zing als sopraan met de anderen zo goed mogelijk. Ik woon in Egmond aan Zee en ben bijna van af het begin lid.
Als er wat hulp nodig is help ik bijv. met het maken van kleding, dat doe ik graag.

 

 

 

Ria Steman – sopraan – kleding

Wij, Janny, Jacqueline, Ria Wolf en ik hadden geen clubje meer. We waren in een horeca gelegenheid en waren aan het brainstormen dat we toch wel wat wilden.
Zo zijn we een nieuwe verenging begonnen. We wilde niet alleen zingen maar ook wat doen. Zo zijn we Theater Toemaar begonnen. Nana wilde wel bij ons op de piano spellen. Het is een erge gezellige club en we hebben veel plezier.
Willen jullie eens komen kijken, wij zijn elke maandagavond in De Kooimeer om te repeteren van 8 tot 10 uur. Wij zoeken nog gezellige dames en heren.
 

 

 

Jacqueline Thijssen – alt

Ik ben Jacqueline Thijssen, getrouwd met Frans en samen hebben we drie kinderen en drie kleinkinderen, die inmiddels al tegen de twintig aanlopen.
Wij gaan regelmatig op vakantie en hebben al heel wat van de wereld gezien. Verder wandelen we samen veel en ik houd van lezen. Ook maak ik regelmatig 3D-kaarten, een hobby waar vele ontspannende uurtjes in kunnen zitten.
En natuurlijk onze zangclub Theater Toemaar, waar ik mede met Janny, Ria Wolf en Ria Steman aan de wieg heb gestaan. De laatste twintig jaar ben ik van verschillende zangverenigingen lid geweest, ik zing met veel plezier, maar ook de onderlinge contacten vind ik erg waardevol.

 

 

Henriëtte Wagemakers – bas

Na ervaring te hebben opgedaan bij een aantal koren, was ik toe aan een andere uitdaging.
Toen ontdekte ik THEATER TOEMAAR. Theater Toemaar betekent voor mij de mogelijkheid mijn zang/acteer-talenten te ontwikkelen in een ongedwongen sfeer.
Het is een gezellige groep mensen, die er allemaal vol enthousiasme voor gaan.
Hier steek ik vol liefde al mijn energie in.

 

 

Ria Wolf – sopraan

Van jongs af aan heb ik al gezongen. Het langst bij de operettever. Viktoria in Heerhugowaard. Helaas ging deze wegens gebrek aan leden ter ziele en dus moest er iets anders voor in de plaats komen. Na enige omzwervingen bij AOOV en Nieuw Danza en een heleboel sores was ik er eigenlijk wel klaar mee.
Maar……, Janny, Ria S. en Jacqueline hebben mij tijdens een lunchafspraak op het strand overgehaald om samen weer een nieuwe vereniging op te starten en dat werd dus Theater Toemaar. Een gouden greep. Iedere maandagavond is net een avondje uit maar er moet ook hard gewerkt worden.
We hebben er erg veel plezier en iedereen mag zijn eigen inbreng geven zolang het in het programma past.
Dankzij Nana zijn wij ook flink in kwaliteit gegroeid en onze optredens zijn dan ook erg gezellig en kwalitatief verbeterd. Ook al zijn we niet meer de jongsten: DE OUDJES DOEN HET NOG BEST.

 

 

Onder de bezielende leiding van:

Nana Metoni – pianiste

 

Tekst nog aan te leveren

 

 

 

Bijgestaan door:

Huub Pluijmen – decor

 

Bij Theater Toemaar ben ik door Lida, mijn partner, crewmember geworden voor het decor e.d. en dat is best leuk om met een stel dames uitvoeringen te verzorgen. Als gepensioneerde heb je toch een grote mate van vrijheid en tijd genoeg. Met Cor als geluidsman zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

 

 

 

Cor Steman – geluid – webmaster

Als je vrouw lid is en tevens in het bestuur zit dan weten ze je gauw te vinden voor ondersteunende taken. Zo ben ik de “geluidskamer” in geloodst. Een leuke bezigheid die alleen nodig is als er opgetreden moet worden. Dan moeten er geluidsboxen, microfoons en headsets geplaatst en getest worden. Is alles oké, laat ze dan maar opkomen!
Daarnaast probeer ik mij ook te ontpoppen als “webmaster”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.